אבוקדו הוא אמנם פרי, ומכיל ויטמינים וסיבים תזונתיים מועילים לגוף, אך עשיר גם בשומנים. בניגוד לשומנים שיש בפחמימות ריקות, האבוקדו מכיל שומנים בריאים, בלתי רוויים. משרד הבריאות אמנם אינו ממליץ לאכול יותר מ-6 כפות אבוקדו ביום, אך אם אתם מאלו שהפרי הרך הוא חובה בטוסט שלכם - כדאי שתכירו 14 מתכונים שאפשר להכין עם אבוקדו.
אבוקדו ורצועות עוף צילום: shutterstock
גוואקמולי אבוקדו צילום: shutterstock
משקה אבוקדו צילום: הדס ניצן
חזה עוף צרוב באבוקדו צילום: shutterstock
ארטיק אבוקדו לימון צילום: הדס ניצן
טראפלס שוקולד אבוקדו צילום: הדס ניצן
גוואקמולי אבוקדו טבעוני צילום: הדס ניצן
פסטה אבוקדו ועגבניות שרי צילום: הדס ניצן
קציצות עוף עם אבוקדו צילום: הדס ניצן
מוס שוקולד אבוקדו צילום: הדס ניצן
קנלוני אבוקדו וסלמון צילום: טקה סטודיו
סלט פירות הדר ואבוקדו צילום: אולגה טוכשר
סלט שומר ואבוקדו עם רימונים וכוסברה צילום: shutterstock
אבוקדו מוקרם צילום: יחצ