במשפחה שלי יש אנשים שאוהבים את השניצל רק כשהוא יוצא מהמחבת. הם מוכנים לאכול את השניצל גם בשבת אחרי החימום על הפלטה אבל בזה זה מסתיים. דקה אחרי שבת, הם לא מוכנים לאכול את השניצל - המחשבה על לחמם אותו במיקרו גורמת להם צמרמורת קשה. אבל מה לעשות שלפעמים, לעיתים רחוקות, אנחנו מוצאים את עצמנו בצאת השבת עם ערימת שניצלים קטנה שנשארה? אז אחרי מחשבה וכמה נסיונות, מצאנו כמה אפשרויות לשאריות של השניצל.
שניצל ברוטב חמוץ מתוק
1. חתכו את השניצל לרצועות או קוביות לא קטנות
2. חממו את המחבת עם קצת שמן והתחילו להקפיץ את השניצילים החתוכים
3. הוסיפו : רוטב צילי, סויה, סילאן, מלח, פלפל והקפיצו ביחד למשך 5-7 דקות
בתאבון
-
עוד באותו נושאאיך לשמור שהציפוי של השניצל לא יפול בטיגון?
17/12/23 11:06
סלט חסה מפנק
מתחילים בסלט : חסה, עגבניות, מללפון, פלפל אדום, בצל סגול
הוסיפו - שניצלים שחתוכים לרצועות קטנות
לרוטב:
רבע כוס שמן זית
2 כפות חומץ (אפשר מיץ לימון)
כף דבש (אפשר גם סוכר)
כף חרדל חלק או גרגירים
מלח ופלפל
חביתה עם שניצל
הכינו את החביתה שאתם אוהבים, תוסיפו לה שניצל שחתוך קטן
וישר ללחמניה/פיתה שאתם אוהבים או אפילו סתם כך
אבוקדו או עגבניה טריה בצד, ישדרגו את המנה
אז בפעם הבאה שנשאר לכם שניצל משבת, ואפשר גם סתם ככה מאמצע השבוע, נסו את המתכונים האלה. ואם יש לכם רעיונות נוספים, נשמח לשמוע בתגובות.