מצרכים לתבשיל עוף ועדשים
- 4 כפות שמן זית
- 2 בצלים חתוכים לרצועות
- 4 כרעיים
- גמבה אדומה חתוכה לרצועות דקות
- כף גדושה כמון
- כפית כורכום
- כפית מלח
- כפית פלפל שחור גרוס
- 3 כפות רוטב צ'ילי חריף
- 2 כפות טריאקי
- מים לכיסוי העוף
- קופסת עדשים
- כוס פטרוזיליה קצוצה
הוראות הכנה לתבשיל עוף ועדשים
- בסיר סוטאז' מניחים שמן זית ורצועות בצל, משחימים מעט את הבצל ומניחים את העוף על צד העור - הצד העליון.
- מכסים ואחרי 5 דקות מסירים את המכסה והופכים את העוף לצד השני.
- מוסיפים את הגמבות האדומות, הכמון, הכורכום, המלח והפלפל.
- מוסיפים צ'ילי חריף, טריאקי ומים לכיסוי העוף, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומוסיפים פחית עדשים.
- מפזרים מעל פטרוזיליה ומבשלים בכיסוי חלקי עד שהנוזלים מצטמצמים.
המתכון באדיבות מאסטר שף