מתכון מאפה חצילים עם זוקיני, עגבניות וגבינת עיזים עם ריח משגע

מיצי הירקות מתמזגים בצלייה עם גבינת העיזים וממלאים אותה טעמים, הגבינה מצידה נמסה לתוכם ומעניקה להם מרקם עשיר | מתכון למאפה חצילים עם גבינה של משק צוריאל

חדשות כיפה חדשות כיפה 17/08/22 14:02 כ באב התשפב

מאפה חצילים עם זוקיני, עגבניות וגבינת עיזים עם ריח משגע
צילום: משק צוריאל

מרכיבים למאפה חצילים עם זוקיני

2  חצילים פרוסים
2  זוקיני פרוסים
2  עגבניות פרוסות
2  גלילי מה עז של משק צוריאל
3  כפות שמן זית
5  גבעולי תימין
מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה של מאפה חצילים עם זוקיני

מחממים תנור ל-190 מעלות

מסדרים בתבנית במעגלים פרוסת חציל, פרוסת זוקיני, פרוסת עגבנייה, פרוסת מה-עז וחוזר חלילה עם כל הירקות והגבינה עד למילוי התבנית.

מזלפים שמן זית, מתבלים בתימין, מלח ופלפל, מכסים ברדיד אלומיניום ואופים שעה. מסירים את הכיסוי ואופים עוד 10 דקות להזהבה.

תבנית עגולה בינונית - גדולה
דרגת קושי: קל
משך הכנה: שעה ועוד עשרים דקות