מעבר ליופי שבאומנות, וההנאה ביצירה ובעשייה, לפיסול קולינרי יש יתרונות טובים בייחוד כאשר זה מגיע לילדים. האפשרות לשחק במרקמים, בצורות ובצבעים, הופכת את האוכל ל'ארץ אפשרויות בלתי מוגבלת', המאפשרת לעוף עם הדמיון, ולייצר אצל הילדים, וגם אצל המבוגרים, הנאה מהמראות, וכמובן, עידוד טבעי ולא מתאמץ, להכיר מקרוב את מה שקורה להם בצלחת. והכי חשוב, מעודד אותם לאכול.
לפני שניגש למלאכה, ישנם שני כללים מרכזיים שחשוב לדעת: ראשית, שילובי המזון לא בהכרח צריכים להיות קשורים זה לזה, לדוגמה מתוק-מלוח, פירות-פחמימות וכו'.. ושנית, כל מה שעל הצלחת חייב להיות אכיל. מוכנים? בואו נתחיל.
1. פלמינגו
תותים
קיווי
קרמבולה
שוקולד צ'יפס
2. דני שובבני
טורטיה
פסטה צבעונית
פטריות חיות
עגבניה
זיתים שחורים
קרמבולה
3. גי'רפה
לימון
תפוח אדום
גזר
קיווי
קרמבולה
סוכריות לבנות
שוקולד צ'יפס
קליק קורנפלקס
4. תוכי
תותים
קיווי
קרמבולה
תפוח
שוקולד צ'יפס
5. מיסייה פרנסוואה
אגס
קיווי
קרמבולה
עגבניה
פטריות חיות
זיתים שחורים
טורטיה
הכותבת: שנקה - הפקה ועיצוב אירועים