סהרונים בצק שמרים

עוגיות סהרונים לכל הזדמנות.. שווה את ההשקעה.

חדשות כיפה חנה 30/12/03 00:00 ה בטבת התשסד

1 מרגרינה

1 כוס שמן

3 ביצים

קליפת לימון

1 כוס סוכר

קורט מלח
1 מים פושרים עם 2 כפות שמרים יבשים או שמרית
ק"ג קמח

אופן ההכנה

ללוש את כל הנוזלים ולהוסיף את הקמח
להתפיח כשעה עטוף נילון ולרדד עלה כס"מ לפזר שוקולית או קקאו עם סוכר ולגלגל מהרחב לצר, ולתת לתפוח מעט ולמרוח ביצה טרופה ולאפות.
אחרי האפיה לטבול בסירופ מכוס וחצי סוכר+כוס מים ולאחסן בקופסא.

ב ת א ב ו ן .