פיצה לייט

חדשות כיפה טליטלי 22/03/10 00:00 ז בניסן התשע

מצרכים

פריכית אורז

מיונז

קטשופ

פרוסת גבינה צהובה 9%

מלח, תבלינים

זית/ פטריות

הוראות הכנה

מורחים על הפריכית מיונז, מעל קטשופ, מעל מלח ותבלינים. מחלקים את פרוסת הגבינה למס´ פיסות ומסדרים כך שתכסה את הפריכית. בוצעים זית ביד ומפזרים מעל/ פטריות, מכניסים למיקרו ל-35 שניות בדיוק (הזמן חושב כך שהגבינה תימס אך עדיין לא תתקשה).

ניתן לשחק עם כל המרכיבים/ תוספות, אפשר וכדאי להחליף את הקטשופ/ מיונז ברוטב אלף האיים.

רצוי להשתמש בגבנ"צ 9% כי 5% לא נמסה כמעט.

הערות

מנה אחת

כתבות נוספות