מצרכים
8 גזרים קלופים ומגוררים גס,
¾ כוס (כ-130 גרם) זיתים שחורים מגולענים וקצוצים,
3/4 כוס (כ-130 גרם) גרעיני תירס משומרים או קפואים ומופשרים,
2 ביצים,
¾ כוס (100 גרם קמח,
מלח ופלפל.
לטיגון: מעט שמן (רצוי קנולה)
למטבל האבוקדו:
אבוקדו גדול,
כ- 3 כפות מיץ לימון,
כרבע כפית מלח,
רבע כוס עלי כוסברה קצוצים
הוראות הכנה
הלביבות:
שמים בקערה את כל חומרי הלביבות ומערבבים. מחממים את השמן במחבת על להבה בינונית. בעזרת 2 כפות, יוצקים מהעיסה תלוליות אותן מניחים היישר במחבת ומטגנים כשתי דקות, מכל צד.
למטבל האבוקדו:
חוצים את האבוקדו, נפטרים מהגלעין ומוציאים את תוכנו אל צלחת. מוערכים במזלג, מוסיפים את מיץ הלימון, המלח והכוסברה הקצוצה, מערבבים ומגישים לצד הלביבות.