מצרכים
- 2 בננות בשלות מאוד
- חלב קוקוס
- 5 ביסקוויטים לוטוס (או אחרים, לפי הטעם)
- 4 כפות אבקת קקאו
- 1 כפית תמצית וניל
תוספות אפשריות:
- קצפת צמחית
- שוקולד נמס
- ביסקוויטים קצוצים
- שוקולד צ'יפס מריר
הוראות הכנה
ערב קודם קולפים ופורסים את הבננות ומקפיאים. שמים את כל החומרים בבלנדר ומעבדים עד לקבלת שייק סמיך וחלק, מכניסים למקרר ל-30 דקות למיזוג הטעמים היטב.
ממיסים כמה קוביות שוקולד על אדי מים (בשיטת בן מארי), מקשטים את הכוס, מכניסים למקפיא ל-10 דקות כדי שהשוקולד יתמצק. מוציאים מהמקרר ויוצקים פנימה את המילקשייק עד שהכוס מלאה. מקשטים בקצפת צמחית, שוקולד מומס, ביסקוויטים קצוצים ושבבי שוקולד.