מילקשייק שוקולד טבעוני

חדשות כיפה באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka 06/02/22 17:02 ה באדר א'

צילום: Teka Studio
צילום: Teka Studio

מצרכים

- 2 בננות בשלות מאוד

- חלב קוקוס

- 5 ביסקוויטים לוטוס (או אחרים, לפי הטעם)

- 4 כפות אבקת קקאו

- 1 כפית תמצית וניל

תוספות אפשריות:

- קצפת צמחית

- שוקולד נמס

- ביסקוויטים קצוצים

- שוקולד צ'יפס מריר

הוראות הכנה

ערב קודם קולפים ופורסים את הבננות ומקפיאים. שמים את כל החומרים בבלנדר ומעבדים עד לקבלת שייק סמיך וחלק, מכניסים למקרר ל-30 דקות למיזוג הטעמים היטב.

ממיסים כמה קוביות שוקולד על אדי מים (בשיטת בן מארי), מקשטים את הכוס, מכניסים למקפיא ל-10 דקות כדי שהשוקולד יתמצק. מוציאים מהמקרר ויוצקים פנימה את המילקשייק עד שהכוס מלאה. מקשטים בקצפת צמחית, שוקולד מומס, ביסקוויטים קצוצים ושבבי שוקולד.

כתבות נוספות