מצרכים
קופסה ג´לי אדום בטעם שאת אוהבת (אני עשיתי תותי פרוטי)
קופסה ג´לי צהוב (אני עשיתי משמש)
קופסה אינסטנט פודינג בטעם וניל
ריצ´ קפה כחול
ריצ´ קצפת
הוראות הכנה
מקציפים כל קופסה של ג´לי עם שליש מהריצ´קפה ושליש מהקצפת.
מקציפים את השליש האחרון של הקצפת עם חצי שקית אינסטנט פודינג והשליש האחרון של הריצ´קפה + 1/4 כוס מים (לא רותחים).
שמים קציפה באחד הצבעים בתבנית מקפיאים לשעה, שמים עליה את הקציפה הלבנה מקפיאים שעה ובסוף א הקציפה הצבעונית השניה.
אני חילקתי כל קציפה לשניים ושמתי בשתי תבניות חד פעמיות ארוכות של אינגליש קייק כך שלהגשה פרסתי פרוסות. כדאי להוציא כמה דקות לפני ההגשה כדי שקצת יתרכך