מצרכים
200 גר´ קמח
120 גר´ חמאה קרה חתוכה לקוביות אפשר להחליף למחמאה
6 גר´ מלח
קורט סוכר
שמנת מתוקה לפי הצורך - עד שהבצק לא דביק.אפשר מים במקום
מלית
220 סמ"ק שמנת מתוקה
50 סמ"ק חלב אפשר ריץ´ תחליף חלב או קצפת צמחית
4 ביצים
2 חלמונים
2 כפות עשבי תיבול מחמישה סוגים שונים
300 גר´ פטריות שמפניון חתוכות לפרוסות
מלח, פלפל לבן
הוראות הכנה
לערבב יחד קמח, מלח, סוכר וחמאה להוסיף בהדרגה שמנת עד לקבלת בצק. לקרר במשך חצי שעה - רצוי לקרר לא מגולגל כמו כדור, אלא שטוח כמו פיתה.
לאדות את הפטריות ולקרר
לערבב את כל החומרים יחדד, לצקת לתבנית פאי, לאפות 25 דקות בחום של 170 מעלות