מצרכים
לחומרי הבצק:
200 ג"ר חמאה
כוס סוכר
6 חלמונים
4 כוסות קמח
2 סוכר וניל
קליפת לימון מגורדת
חומרי המלית:
4 שמנת חמוצה
כוס א. סוכר
4 סוכר וניל
300 ג"ר אגוזים טחונים
100 ג"ר אגוזים שבורים או חצאיים
לזיגוג:
100 ג"ר שוקולד מריר
25 ג"ר חמאה
2 כפות א. סוכר
1/4 כוס מים
הוראות הכנה
לערבב היטב את כל חומרי הבצק ולחלק ל4 חלקיים ולרדד כל חלק לעיגול ולאפות בתבנית עגולה.
להכנת המלית: לערבב היטב ואת כל חומרי המלית ולמרוח על התחתית הראשונה ולכסות בשניה וכן הלאה שיהיה מלית על כל 4 העיגולים.
לקחת את האגוזים השבורים או החצאיים ולקלות אותם מעט בתנור כמה ד"ק ולפזר מעל העוגה.
לזיגוג: לשים את כל החומרים בסיר ולהמיס על האש ואח"כ לשפוך על העוגה .לשמור במקרר. בתאבון!