מצרכים
5 ביצים
1.5 כוס סוכר
3 כפות קקאו
3כפות קמח תופח
כוסית ברנדי.
150 גרם קוקוס טחון (זה יוצא שקית וחצי- מהשקיות הקטנות כמובן.)
הוראות הכנה
לערבב 5 חלמונים עם 3/4 כוס סוכר, 3 כפות קקאו , 3כפות קמח תופח וכוסית ברנדי.
לצקת לתבנית
להקציף 5 חלבונים עם 3/4 כוס סוכר ו150 גר´ קוקוס טחון (זה יוצא שקית וחצי- מהשקיות הקטנות כמובן.)
לצקת על השכבה השוקולדית.
35-40 דק´ בתנור על חום של 180 מעלות, וכמובן עד שהקיסם יוצא יבש.
כשמוציאים את העוגה לשפוך מלמעלה רוטב שוקולד (אני עושה מ-50 גר´ שוקולד מריר, 20 גר´ מרגרינה וקצת תמצית רום אבל אפשר גם אחרת...)
אצלי העוגה הזו מנצחת כבר כמה שבתת ובכמה אירועים.
בהצלחה ושבת שלום