מצרכים
בצק:
2 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
כף יין קידוש(אני שמה תמיד קוניאק)
4 חלמונים
4 כפות סוכר
מרגרינה
קצפת:
4 חלבונים
כוס סוכר
חב אינסטנט פודינג וניל
הוראות הכנה
פשוטה, קלה.
אבל טעימה נורא, סיימנו אותה עוד בבוקר של שבת..
לשה את מרכיבי הבצק לבצק אחיד, שמה 3/4 בתבנית
מקציפה חלבונים וסוכר עד לקצף יציב ומוסיפה פורשת על הבצק, מקשטת עם הרבע. (פירורים, שתי וערב תלוי בסבלנות)
ואופה עד להזהבה ב180 מעלות.