מצרכים
לבסיס
6 ביצים
4 כפות קקאו
1 כף שמן
כוס וחצי סוכר
למוס
250 שוקולד מריר
1 כפית נס קפה
מעט מים
5 ביצים
1 כף סוכר
הוראות הכנה
בסיס
6 חלמונים
1 כוס סוכר
4 כפות קקאו
1 כף שמן
לערבב
חצי כוס סוכר
6 חלבונים להקציף ולהוסיף לתערובת
לשמן תבנית 26 רק בתחתית , לשפוך העיסה לאפות חום בינוני כחצי שעה או עד שקיסם יוצא יבש
לצנו מעט , העוגה נופלת לא לדאוג , רצוי אפילו להעמיק את הנפילה
מוס שוקולד
להמיס על אש קטנה , שוקולד רבע כוס מים וכפית נס קפה (להזהר לא לחרוך)
לצנן מעט
להוסיף 5 חלמונים אחד אחד ולערבב
להקציף 5 חלבונים עם כף סוכר (או מעט יותר)
להוסיף לתערובת השוקולד
לשפוך על הבסיס
לצנן במקרר 4 שעות לפחות , לאחר מכן אם רוצים ניתן להקפיא ולהפשיר 3 שעות לפני ההגשה.
כעיקרון העוגה נשמרת בקרור