מצרכים
כוס וחצי קמח תופח (או קמח רגיל עם כפית וחצי א´ אפייה)
כוס סוכר
3 כפות פודינג וניל (לא היה לי אז שמתי בטעם אחר, טעם קפה)
3 ביצים
כוס ורבע חלב
חצי כוס שמן
מעט סוכר
מעט שמן לשימון התבנית
הוראות הכנה
מערבבים את כל חומרי העוגה.
אני השתמשתי בתבנית קוגלהוף מסיליקון, אך כל תבנית בגודל מתאים שמתאימה למיקרוגל תתאים גם כאן.
משמנים את העוגה.
אחרי שמשמנים את התבנית בוזקים עליה סוכר.
עשיתי את זה כדי למנוע הידבקות של העוגה לתבנית אבל הסתבר בדיעבד שזה יצר שכבה של קרמל מאוד טעימה כשהפכתי את העוגה.
העברתי את חומרי העוגה המעורבבים לתבנית ואפיתי במיקרוגל עשר דקות.
נתתי לזה לנוח כשעה ואז הפכתי את העוגה.
כפי שאמרתי לעוגה יצא מעין ציפוי קרמל אותו לא צפיתי...
כשאין זמן לא חייבים לתת לעוגה לנוח.
העוגה מאוד טעימה כפי שהיא ועוד יותר טעימה כשהיא מחוממת מעט (חיממנו אותה כמובן במיקרוגל...)