עוגת גרנולה

חדשות כיפה מסעודה* 24/08/07 00:00 י באלול התשסז

מצרכים

כל פירות הקייץ המעוכים שמצאתם במקרר

כוס סוכר(אני אוהבת חצי לבן וחצי חום)

כוס קמח

כוס גרנולה

וחצי מרגרינה

קינמון,ואגוז מוסקט עפ"י הטעם

הוראות הכנה

מערבבים את הסוכר הקמח והגרנולה יחד,שופכים מחצית מהתערובת לתבנית אפיה משומנת,מעל מניחים את כל הפירות המעוכים(שזיפים,תפוחים,אפרסקים,נטקינות)ומעל את החצי השני של התערובת.

מגרדים או ממיסים את המרגרינה מעל והופס לתנו על 170 לחצי שעה.

לעוגה טובה אפשר להשתמש לדוגמא רק בתפוחים טריים או רק באפרסקים על כל מקרה זה תמיד יוצא טעים.

לשמור במקרר,ולהגיש קר אפשר לצד כף גלידת וניל.

הערות

כתבות נוספות