מצרכים
המצרכים לבצק:
1 קילו קמח
3 חבילות מרגרינה רכה
1 וחצי כוסות סוכר
1 שקית אבקת אפייה
3 ביצים
מעט תמצית רום
סוכר וניל
המצרכים למילוי:
ממרח תמרים
קינמון
אבקת סוכר
הוראות הכנה
ללוש את כל חומרי הבצק ביחד עד ליצירת בצק גמיש ורך.
לחלק את הבצק ל-6 כדורים ומכל כדור ליצור צורת עלה (בעזרת מערוך), למרוח ממרח תמרים, לזרות קינמון באופן שווה על הממרח תמרים, ולגלגל לרולדה. לחתוך כל רולדה לפרוסות (לסמן עם הסכין. לא לחתוך לגמרי), ולהניח בתבנית משומנת.
לאפות בתנור בחום של 160 מעלות, בין חצי לשלושת רבעי השעה, עד שהעוגיות מזהיבות.
בתום האפייה לפזר אבקת סוכר.