מצרכים
חבילה ביסקווטים,
1 וחצי כוסות חלב,
1 שמנת מתוקה,
אינסטנט פודינג וניל,
גביע גבינה 5 אחוז, 200
גרם שוקולד מריר,
50 גרם חמאה.
הוראות הכנה
להכין קודם את הצפוי, גם כי הוא צריך להתקרר קצת וגם כי את החלק הזה אולי אחד ההורים יכין, תלוי בגיל הילדים. להמיס שוקולד עם חמאה וחצי שמנת מתוקה. לערבב היטב לקרם חלק.
לערבב את החלב עם האינסטנט פודינג. להוסיף גבינה ולערבב. לטבול ביסקויטים בחלב, או שוקו, או קפה ולרפד תבנית מרובעת 25X25 או תבנית 20X30. למרוח חצי מהקרם וניל. לשים עוד שכבה ביסקוויטים ולשפוך את שאר הקרם. לרפד בעוד שכבה ביסקוויטים. לשפוך את השוקולד המצונן מעל ולצנן במקרר לפחות שעתיים לפני ההגשה. (זה החלק הבעייתי עם ילדים שלא יודעים לדחות סיפוקים:))
אפשר לפזר למעלה סוכריות קטנות, או קוקוס.
הערות
המתכון באדיבות מתכון משפחתי ישן