מצרכים
שוקולד צ´יפס
4 ביצים
כוס וחצי סוכר
2 כוסות מחית דלעת (דלעת קלופה, חתוכה לקוביות, מבושלת עד לריכוך ומעוכה – או פחית שימורים אחת של מחית דלעת)
כוס ורבע שמן
3 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפיה
2 כפיות סודה לשתיה
כפית קינמון כוס (או יותר)
שוקולד צ´יפס
הוראות הכנה
1.מחממים את התנור לחום בינוני. מערבבים או מקציפים בקערה גדולה ביצים, סוכר, דלעת ושמן2.מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים.3.מרפדים תבניות שקעים ב-24 עטרות נייר, או מצטיידים מראש בתבניות סיליקון גמישות. אופים 20-25 דקות או עד שהמאפינס מתייצבים. טועמים אחד, ועוד אחד, וכבר מתכננים את הפעם הבאה. זו הגירסה המושחתת. אפשר להכין גירסה בריאה יותר עם אגוזים או צימוקים במקום השוקולד צ´יפס, כשחלק מהקמח מוחלף בקמח מלא והסוכר מוחלף בסוכר חום. אין לצערי תחליף לכמות השמן, אבל אפשר להתנחם בכך שהיא מתחלקת בין 24 מאפינס.