מצרכים
עלי חסה ירוקים מעורבים
2 גזרים מגוררים
20 גר' אֱגוזי מלך
40 גר' שמן זית איכותי
2 אריזות של סלט ריו מרה אינסלטיסימה קוסקוס עם טונה וירקות 160 גרם
מלח/פלפל
הוראות הכנה
1. קוצצים את אגוזי המלך וצולים אותם במחבת טפלון ללא הוספת תבלינים.
2. קורעים ומניחים את עלי החסה בקערה יחד עם הגזר המגורר ואגוזי המלך הצלויים.
3. מזלפים את השמן, מפזרים מלח ופלפל.
4. לבסוף מוסיפים בקלות את תכולת סלטי אינסלטיסימה של הקוסקוס והטונה מערבבים ומגישים מיד.
המתכון באדיבות ריו מרה