מצרכים
עלי ארוגולה
זיתים שחורים בהירים
3 עגבניות בשלות
גבינה בולגרית (300 גרם או יותר)
שמן זית
חצי כוס פיסטוקים קלופים
הוראות הכנה
מרפדים צלחת בעלי ארוגולה שטופים ומנוקים מגבעולים גסים, עליהם מניחים זיתים שחורים בהירים, לוקחים 3 עגבניות בשלות ומקלפים בעזרת מים רותחים וחותכים ל-8 גזרות שוות, ומניחים אותם ביחד, כך שייראה כאילו העגבנייה שלמה. מניחים את העגבניות שחוברו להן יחדיו על הארוגולה. קורעים לגזרים גדולים נתח גדול (300 גר´ או יותר) גבינה בולגרית. מניחים בין העגבניות והזיתים. זולפים על הכל שמן זית. מרסקים גס חצי כוס פיסטוקים קלופים. בוזקים על העגבניות והגבינה.
ערימות קטנות של צנונית חתוכה לג´וליין
מלפפונים חתוכים לעיגולים דקים (מעט!)