מצרכים
750 גרם תפוחי אדמה קטנים
1 חזה אווז מעושן (ללא שומן)
2 קבנוסים חתוכים לעיגולים
3 ביצים קשות חתוכות לריבועים
1 כוס בצ ירוק קצוץ דק
לרוטב:
1/2 כוס טרגון קצוץ במעבד מזון
קליפה מגוררת מלימון אחד
2 כפות חומץ בן יין
5 כפות שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות הכנה
* אופים את תפוחי האדמה במיקרוגל במשך 8 דקות בעוצמה מירבית.
* קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות. מעבירים לקערה.
* חותכים את חזה האווז לרצועות דקות ומעבירים לקערה. מוסיפים את הקבנוס, הביצים הקשות והבצל הירוק ומערבבים בעדינות.
* מערבבים את החומרים לרוטב בקערה קטנה, יוצקים על הסלט ומגישים.