מצרכים
300 גרם שעועית ירוקה טרייה
2 כפות שמן
2 שיני שום, קצוצות
1 כף ג'ינג'ר, קצוץ
200 גרם בשר טחון
מלח, פלפל
שבבי צ'ילי
2 כפות רוטב סויה
כפית שמן שומשום
2 בצלים ירוקים, קצוצים
הוראות הכנה
מאדים את השעועית בכלי אידוי מתאים עד שהיא עשוייה (כחמש דקות).
שמים את השמן במחבת רחבה וכשהוא חם מטגנים בו את השום וג'ינג'ר.
כשמתחילים לעלות ריחות מהמחבת והתבלינים "נפתחים", מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים עד להשחמה.
מוסיפים את הסויה, שבבי הצי'לי, מלח, פלפל ושמן השומשום ומערבבים.
מוסיפים את השעועית המאודה וממשיכים לטגן עוד שלוש דקות
מפזרים מעל בצל ירוק ומגישים.