מצרכים
לסלט:
200 גרם עלים ירוקים (תרד, חסה וכו´), שטופים ומיובשים, קולורבי, קלוף פרוס וחתוך לרצועות דקות, 2 גזרים, חתכוים לקוביות. 5 צנוניות קטנות, כנ"ל. 8 פטריות חתוכות לרבעים. חופן נבטי חמניות. חופן נבטי אפונה ירוקה.
לרוטב:
4 כפות חומץ (אפשר מתובל), 6 כפות שמן זית, מלח ופלפל שחור, כפית חרדל דיז´ון,
לעיטור: 50 גרם גרעיני חמניות קלויות.
הוראות הכנה
מערבבים את הירקות. מערבלים בבלנדר את חומרי הרוטב. יוצקים על הירקות. מעטרים בגרעיני החמניות.