מצרכים
חומרים ל-2 מנות:
2 אגסי אנז'ו אדומים.
צרור ארוגולה.
חצי בצל סגול פרוס דק.
חופן שקדים קלויים.
מיץ מחצי לימון.
3-4 כפות שמן זית.
100 גרם גבינת קשקבל או פרמזן.
מלח ופלפל.
הוראות הכנה
חותכים את האגסים לאורכם לשמיניות לפלחים, ללא הליבה. קוצצים את השקדים הקלויים בסכין בצורה גסה. מערבבים בקערה רחבה את האגסים, הארוגולה, הבצל והשקדים ומתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל. מעבירים לצלחות הגשה ומגרדים מעל גבינה.
המתכון באדיבות יובל בר-נר