מצרכים
1 בצל גדול קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מעט שמן לטיגון
1/2 כוס גריסי פנינה ברורים ושטופים
100 גר´ פטריות יער מיובשות מושרות וקצוצות
1 גזר קלוף וחתוך לקוביות
3 שיני שום קצוצות
1 כף אבקת מרק פטריות
1 כף פטרוזיליה קצוצה
קורט מלח
קורט פלפל שחור
8 כוסות מרק עוף צח או ציר ירקות
הוראות הכנה
1. מטגנים את הבצל בשמן עד שיזהיב
2. מוסיפים את הפטריות, גזר, תפוח אדמה ושום בוחשים מאדים כ-10 דקות
3. מוסיפים את הגריסים ובוחשים מוסיפים את הנוזלים והתבלינים ומבשלים עד שהגריסים רכות -כשעה וחצי.
4.מוסיפים את אבקת מרק הפטריות בלולה במעט מים בוחשים היטב מרתיחים עד שמסמיך.מתקנים טעמים
5. כשהמרק מוכן מפזרים את הפטרוזיליה הקצוצה..