מצרכים
רבעי עוף, (אפשר כל חלק)
עצם מיח לכל סועד שאוהב את זה.
אם אף אחד לא אוהב אז אחת בשביל הטעם.
גזר
סלרי
תפוח אדמה קטן
קישוא
חצי דלורית
שיני שום
בצל פרוס (ומקולף)
רבע כוס גריסים
מלח ופלפל
הוראות הכנה
לחתוך את כל הירקות בחיתוך גס כך שלכל סועד יהיה חתיכה מהירקות בצלחת. (לא לקלף הקליפה נותנת טעם)
אפשר לחתוך לקוביות קטנות אם זה עדיף עליך.
לשים את כל המצרכים בסיר.
להדליק אש קטנה ולכסות את הסיר.
ואז כאשר הכל מתבשל לאט והמיצים יוצאים והעוף מתרכך והריחות המשגעים מתפשטים בכל הבית להוסיף מים ותבלינים ולהביא לרתיחה עדינה. זהו. המרק מוכן.
לגירסה הקיצית, להוציא את העצמות והגריסים מהמרק.
הערות
המתכון באדיבות המצאתי