מצרכים
1 כוס עדשים ירוקים
2 בצלים גדולים
4 שיני שום
3 עגבניות
7 כוסות מרק (אפשר מים + אב´ מרק)
כוסברה קצוצה
שמן זית (לא חובה)
הוראות הכנה
משרים 1 כוס עדשים ירוקים למשך לילה, שוטפים ומסננים.
מטגנים 2 בצלים גדולים ו4 שיני שום, מוסיפים את העדשים המושרות והשטופות, ו3 עגבניות חתוכות לקוביות (אפשר לקלף את העגבניות), מוסיפים 7 כוסות מרק (אפשר מים + אב´ מרק), מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, מרתיחים.
מבשלים על להבה נמוכה עד שהעדשים יתרככו, מוסיפים כוסברה קצוצה, מעבירים למעבד מזון ומעבדים למחית חלקה. אפשר להוסיף שום ושמן זית.