מצרכים
בצל חתוך לקוביות
גזר מגורר אחד גדול (או 2 קטנים)
400 גר´ רסק עגבניות
במלח ופלפל
אורגנו
הוראות הכנה
בצל - מטגנים בסיר עד שמתחיל להשחים
להוסיף גזר לטיגון.
להוסיף רסק עגבניות ולטגן רגע.
לתבל במלח ופלפל
על כל זה שופכים 8 כוסות מים רותחים ומוסיפים אורגנו ובוחשים היטב.
כשהמרק רותח מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים על אש קטנה בערך 20 דקות (עם בחישה מדי פעם)
הערות
במתכון המקורי היו 3 כפות סוכר (נראה לי בשלב שכתבתי מלח ופלפל) זה ירד אצלי כבר בהכנה השניה לכפיות ואח"כ ירד לגמרי, בכל מקרה המרק די מתוק, אבל זה עניין של טעם.
המתכון באדיבות "מרקים"