מצרכים
2 ליטר מים
½ ק"ג חלקי עוף (כנפיים גרונות וכיו"ב)
4 בצלים ירוקים (לבן וירוק)
1 קובית זנגביל בגודל 1 ס"מ על 1 ס"מ
¼ כוס יין לבן יבש
2 גרגירי פלפל שחור
1 כפית שטוחה מלח
למרק:
½ גזר חתוך לגפרורים
1 ענף סלרי חתוך לגפרורים
½ פלפל ירוק כהה חתוך לרצועות
50 גרם פטריות שמפיניון (אפשר להוסיף גם מעט פוריצ´יני)
11/2 כפות רוטב סויה
1/8 כפית פפריקה חריפה
1/8 כפית שמן שומשום
1 בצל ירוק קצוץ לרצועות באורך 2 ס"מ
3 גבעולי קוסברה (עלים בלבד)
200 גרם ספגטיני חצויים ומבושלים
הוראות הכנה
הערות
המתכון באדיבות מעובד מתוך "הבישול הסיני"ש ל רות סירקיס