שניצל תירס

חדשות כיפה 08/08/24 13:33 ד באב התשפד

שניצל תירס, צילום: Shutterstock AI,Shutterstock
שניצל תירס, צילום: Shutterstock AI,Shutterstock

מצרכים

500 גרם גרגירי תירס

חצי כוס קמח לבן

ביצה

2 כפות שמן

4 כפות פירורי לחם

כפית שטוחה של מלח

פירורי לחם

הוראות הכנה

1. מסננים את גרגירי התירס מנוזלים וטוחנים היטב במעבד מזון.

2. מוסיפים את שאר המצרכים ומעבדים היטב יחד. אם התערובת סמיכה מדי אפשר להוסיף עד רבע כוס קמח.

3. בעזרת הידיים יוצרים צורה של שניצל, ומצפים בפירורי לחם משני הצדדים.

4. מטגנים בשמן עמוק או אופים בתנור על 200 מעלות עד להזהבה.

כתבות נוספות