מצרכים
גבינה טוב-טעם
ביצה
פרורי לחם.
סוכר וניל.
סוכר (עדיף סוכר חום)
אפשר קצת קמח אבל לא חובה.
תוספות- אני שמתי צימוקים, חמוציות, ויוגורט בטעם אגסים ביין. שבוע שעבר שמתי שמנת חמוצה.
הוראות הכנה
תערבבי טוב טוב, תיראי שזה די מוצק ולא נוזלי.
לטיגון- עדיף לחמם על להבה נמוכה, כי בגלל הסוכר הלביבה ממהרת להשרף- בלהבה הנמוכה זה יוצא מצוין.
תנסי קודם לביבה אחת, אם את רואה שזה לא מספיק מוצק, מתפרק וכו´ תוסיפי עוד פרורי לחם או קמח.