מצרכים
כף וחצי מלח
2 קילו קמח
50 גרם שמרים (- 2 כפות)
8 כפות סוכר
6 כוסות מים פושרים
חצי כוס שמן
הוראות הכנה
ללוש היטב עד שמתקבל בצק כייפי לקראת סוף הלישה להוסיף את השמן
להתפיח 30 דקות
ללוש שוב להתפיח 20 דקות ולהכין חלות
אפיה בחום 170-180 מעלות
לא לשכוח הפרשת חלה ולהגיד לכבוד שבת קודש זה מוסיף...
בהצלחה, שירה.
הערות
אמא שלי אופה דברים נפלאים המתכון הזה עבר מפה לאוזן אך אמא שלי גילתה את סוד הצלחתו.. אז אל תשכחו להוסיף את השמן לקראת סוף הלישה..
המתכון באדיבות אמא שלה שאין כמוה בעולם