מצרכים
דג סלמון פרוס (200 גרם)
1-2 שיני שום
1/4 כוס מיץ לימון טרי
עלי בזיליקום טריים
1 כפית שמן זית
חצאי עגבניות שרי
מלח, פלפל
הוראות הכנה
הכנת הרוטב - טוחנים את עלי הבזיליקום ואת שיני השום בבלנדר. מוסיפים את מיץ הלימון, את השמן ואת התבלינים ומערבבים היטב.
אופן הבישול- מסדרים את פרוסות הסלמון על מחבת נון-סטיק שחוממה מראש, יוצקים את הרוטב על הדג, מכסים ומבשלים כ- 15 דקות. חשוב לא לבשל יותר מדי.
הערות
מנה = תחליף למנת חלבון בשר + מת שומן בארוחת צהריים