מצרכים
6 כרעיים
2 חתיכות גדולות של דלעת חתוכות לקוביות.
צרור כסברה קצוץ דק
2 כפות פפריקה מתוקה
1 כפית זינגביל טחון
1 כף מרק עוף
1 כפית שופ כתוש
חצי כוס שמן
הוראות הכנה
לשים את הדלעת ועוף בקערה לזרות מעל את הכוסברה
לשפוך את התבלינים ומעל הכל לשפוך את השמן.
לערבב טוב טוב עם 2 ידיים ושפוך הכל לתבנית.
להכניס לתנור לחום 200 מעלות לשעה מכוסה
לאחר מכן להוריד את כיסוי האלומיניום ולתת לעוף להשחים לבדוק מדיי פעם עם מזלג ברגע שהדלעת ועוף רכים זה מוכן (אני מגישה עם אורז לבן).
ובתאבון.