מצרכים
1.5 קילו אסאדו
גזר
ראש סלרי
תפו"א
בטטה
פטריות
כוס מרק בשר
כוס יין אדום
4 כפות רסק עגבניות.
חרדל
דבש.
הוראות הכנה
משחימים בסיר גדול עם מעט שמן 1.5 קילו אסאדו
מוסיפים קצת גזר, ראש סלרי ואפשר גם תפו"א, בטטה, פטריות וכו´
אחרי טיגון קצר מוסיפים כוס מרק בשר (לא היה לנו אז הוספנו מים חמים עם קצת אבקת מרק עוף), כוס יין אדום ו-4 כפות רסק עגבניות.
מבשלים על אש נמוכה שעתיים וחצי.
מוציאים את הבשר ושמים בתבנית.
מושחים בתערובת של חרדל ודבש.
שמים בגריל כ-20 דקות עד שמשחים.
מגישים עם הרוטב והירקות.