מתכונים

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 23/08/24 12:20 יט באב התשפד

שאלה

בס״ד

שלום וברכה, לפני כמה שבועות שאלתי אותכם לגבי מתכונים שאני רוצה למכור, עניתם לי שאם אכתוב לוודא שהמצרכים כשרים אז זה בסדר וכך לא אכשיל אף אחד.

יש לכתוב משהו מיוחד לגבי ירקות על גבי החרקים שבהם? או משהו מסוים אחר? עוד לא פרסמתי את המתכונים וכתבתי בסוגריים ליד הירקות הדורשים בדיקה לוודא שהם כשרים ולבדוק שאין בהם חרקים. זה טוב? להוסיף עוד משהו? להוסיף את זה גם לירקות שלא דורשים בדיקה?

תודה רבה

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

אפשר לכתוב "כל המוצרים צריכים להיות כשרים עם השגחה מסודרת. ויש להקפיד בירקות שאין בהם חרקים".

שבת שלום

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ