מחילה מכבודך

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 24/07/24 17:02 יח בתמוז התשפד

שאלה

היי כבוד הרב! קודם כל חשבתי על זה ואני רוצה להתנצל על השאלה ששאלתי, מה קורה אם לא פורקים אנרגיה מינית כי יש דברים שאסורים על האדם מבחינה הלכתית. האמת שאני פשוט במחקר שלי מול עצמי בזמן האחרון על הנושא הזה, ואולי זה לא היה במקום לשאול את השאלה הזו מטעמי צניעות. אבל אני חייבת לשתף אותך שהבנתי משהו מקסים - בכל זמן שהגוף רוצה חיבור חומרי, אפשר להתחבר לשורשי הנשמה - ששם נמצא הקב"ה ולהיות איתו בקרבה עמוקה מאוד. להתחבר אליו במקום אל הגוף. אז תודה וסליחה על השאלה, אשמח לשמוע מה אתה חושב על מה שכתבתי וגם לשמוע שאתה מקבל את התנצלותי ושהכל בסדר:) מעריכה אותך מאוד ומכבדת אותך מאוד כבוד הרב!

תשובה

שלום וברכה

את צודקת. אבל לא עד הסוף.

את צודקת שבמקום בו החומר פועל באינטנסיביות - ישנו בסיס וקריאה לטפס לשורשי הנשמה.

אבל הדבר אינו מבטל את הגוף. גם לגוף יש מקום חשוב מאוד.

הוא חלק מהבריאה והוא צריך לקבל את הדרוש לו.

בקדושה, בבריאות, בטהרה ובשמחה.

כל טוב