זוגיות - מפריע לו הלבוש שלי

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 16/07/24 10:22 י בתמוז התשפד

שאלה

שלום הרב, אני יוצאת עם בחור 3 חודשים והיה לנו טוב ממש, רק בשבוע האחרון הקשר התחיל להתערער בגלל הלבוש שלי.

הבחור העלה את הנקודה ואמר שזה חשוב לו וזה ממש הרחיק אותי

בנוסף לכך, חשוב לציין שההתנהלות של הבחור מאוד מסורבלת, כלומר יכול להתנתק ולא לדסר איתי בין דייט לדייט בגלל שאין לו זמן )הוא בחור מאוד עסוק( וככה גם נוצרת אצלי תחושה שאין לו מספיק זמן בשבילי אף פעם או שהוא לא חושב עליי, דיברתי איתו על זה אבל הוא אומר שקשה לו עם העניין

האם הרב חושב שעלינו לנסות שוב בכל הכח (הוא מצד הזמן ואני מצד הצניעות) או שעלינו לוותר וזה לא אמור להיות כל כך קשה?

תשובה

שלום וברכה

ראשית, אני מאחל שתזכי להקמת בית בשמחה ובטוב לבב.

קשה כמובן להיכנס לעולמם של בני זוג, בלי להכיר אותם, ובלי לפגוש פנים אל פנים.

עצה קטנה:

לדבר על זה.

אם יוצאים כבר שלושה חודשים – הגיע הזמן לדבר.

לדבר על מה מפריע לכל אחד;

לדבר על יכולתו לקבל את הלבוש שלך, ולא לצפות ממך להשתנות;

לדבר על יכולתך להקשיב לקשיים שלו, ולא לצפות ממנו להשתנות.

למצוא דרך להיות ביחד.

מה שמטריד יותר בדברייך זו העובדה שאת חשה שהוא לא נמצא בקשר הזה באמת.

לא משקיע. בונה סדר עדיפות אחר מאשר הקשרים ביניכם.

גם על זה צריך לדבר.

כי זה עלול לא להפסיק בדייטים.

את עלולה, אם אתם לא מבררים את העניין כראוי, למצוא את עצמך עם בעל שאת לא נמצאת בראש סדר העדיפויות שלו.

וזה יהיה לך קשה מאוד. אם אכן זה כך.

לכן, בנקודה הזו צריכה להתקיים שיחה עמוקה, כנה, לעתים כואבת – ביניכם.

ולראות כיצד אתם ממשיכים.

אשמח לעזור אם אוכל עוד.

כל טוב