איך לשכוח מבחורה

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 19/06/24 08:40 יג בסיון התשפד

שאלה

שלום כבוד הרב. אני בן 19. בתיכון הייתה ילדה שאהבתי את החיצוניות שלה(את הפנימיות לא ממש הכרתי כי לא החלפתי איתה כמעט מילים בתיכון אולי רק פעמיים בכל ה4 שנים). היום שאני כותב את זה עברה שנה מאז שסיימתי תיכון ולא לגמרי שכחתי ממנה לפעמים הייתי חולם עליה. ממש לפני שעתיים ראיתי ילדה שממש דומה לה ואולי זו היא ופתאום התעררו בי כל הרגשות מחדש ורציתי לשאול אותך איך לדעתך אפשר לשכוח מזה אחת ולתמיד? אני יודע שבעז"ה תבוא האחת שהכי מתאימה לי מכל הבחינות ואם זה לא היה איתה אז זה לא יהיה והקב"ה יביא לי אחת אפילו יותר טוב ויותר יפה אבל עדיין מרגיש כאילו הלב מסרב לקבל את זה. אשמח לתשובתך. תודה מראש

תשובה

שלום וברכה

זה לא תחום שאני יודע לייעץ בו.

זהו תחום מקצועי, ששייך לעוסקים בייעוץ וטיפול.

אוכל לתרום תרומה קטנה בלבד:

אחת התנועות צריכה להיות האמון שיש לך בעצמך, ביכולת המחשבה שלך, במילוי הראש בדברים טובים ומאירים, ובהכרה כי מה שאתה עושה הוא נזק לעצמך.

זה לא בא במקום התייעצות עם בעלי מקצוע.

זה רק מחזק את האמון שלך בעצמך.

כל טוב