עתיד

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 17/06/24 15:16 יא בסיון התשפד

שאלה

שלום.

כרגע משרתת בשירות לאומי וחושבת על העתיד.

אני לא יודעת בכלל מה ללמוד וחשבתי על כל כיוון אפשרי. אין לי ממש תחומי עניין. אני ממש אוהבת ללמד ולהסביר דברים אבל להיות מורה מול כיתה זה לא יקרה. חוץ מזה אין שום טיפה של כיוון ומרגישה מתוסכלת ומיואשת. רוצה לצאת לשידוכים מוקדם אבל רוצה מקצוע/התחלה של מקצוע ביד. מה אפשר לעשות?

תשובה

שלום

את צודקת שחבל לבזבז זמן וכסף על לימודים שבסוף לא יתאימו לך בנפש.

מה שצריך זה להתייעץ.

יש אנשי מקצוע וגם מכונים שעוסקים באבחון ובהכוונה מקצועית, ויכולים לסייע בלדייק איתך את הכיוון שמתאים לך. הם גם מכירים את האופציות המרובות שקיימות בשוק.

ממש ממליץ ללכת על זה.

בהצלחה רבה