אני בן 14 ואני ראיתי דברים שהם לא צנועים.

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 28/05/24 23:04 כ באייר התשפד

שאלה

אני בן 14 ואני הייתי צופה מגיל 13 עד 14 (עד הכשיו) דברים שהם לא צנועים הייתי רואה ביוטיוב. והמשפחה שלי לא יודעת את זה.

1. איך אני יכול לכפר?

2. מה אני צריך לעשות הרב, אני פשות לא יודע.

תשובה

שלום אח יקר

1. פשוט לעשות תשובה, כלומר להתחרט ולהצטער על מה שקרה, להתוודות לפני ה’, לקבל על עצמך להשתדל מאוד שזה לא יקרה ובאופן מעשי להתרחק מהדברים האלה, כלומר בעיקר מהמחשב והסמרטפון. כדאי לבקש מההורים שיהיה סינון ברמה גבוהה (אתה לא צריך לספר שנפלת, אלא פשוט שנתקלת בדברים לא צנועים וזה לא נעים לך, ולכן אתה מבקש עזרה עם סינון ברמה גבוהה).

2. תראה מה שמופיע בתשובה הזאת ובקישורים שבתוכה, ותספר לי אם זה מסייע

https://www.kipa.co.il/%D7%A9%D7%90%D7%9C-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%A8%D7%91/1182437-1/

בהצלחה רבה

מחכה לשמוע ממך