שמירת נגיעה

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 08/02/24 14:28 כט בשבט התשפד

שאלה

אני מכיר את חברה שלי 8 חודשים ובאמת היא בחורה מושלמת הבעיה שנפלנו ונגענו היא עדיין בתולה אבל עשינו שטויות

הבעיה שאנחנו רוצים להתחתן אבל מפחדים שבגלל זה אחרי החתונה יהיה בעיות בזוגיות מה אנחנו אמורים לעשות??

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

צריך לעשות תשובה ביחד על הנפילות, ללמוד דיני ייחוד ונגיעה, וכן להתחרט על המעשה, לקבל לא לפול עוד במעשים כאלו. ולהתוודות על המעשה. כמו כן יש לתת לצדקה ואם אתה יוכל להתענות עדיף יותר.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ