פורנו

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 04/02/24 01:23 כה בשבט התשפד

שאלה

בני זוג שמרגישים ירידה בחשק המיני ומעוניינים לצפות יחד בסרטי אהבה כדי לעורר החשק

האם מותר או אסור

ואם אסור . מה דרגת האיסור

תודה

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

כשרוצים להעלות את הקשר הזוגי יש לכך דרכים מותרות, ולא להסתכל בגברים ונשים ערומים, שזה אולי מעורר בשעה אחת אבל מחפיץ את האשה והאיש שהם חפצים בלבד. בודאי שיש בזה איסור הסתכלות במקומות אסורים והחומרא גדולה. אבל הדרך הנכונה לגשת לייעוץ מיני אצל בעלי מקצוע שומרי תורה ומצוות, והם יכולים להדריך אותכם להרגשות טובות יותר. כמו כן תהיו פתוחים אחד עם השניה ותיצרו קשר רוחני חזק, יתכן שכדאי ללמוד איזה ספר לפני השנה, שיכול לגרום לכם להתקשר ולהתחבר.

שבוע טוב

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ