"עשה לך רב" - הכיצד?

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 03/01/24 23:08 כב בטבת התשפד

שאלה

היי שלום, אני בחורה שחוזרת בתשובה 2-3 שנים, לומדת בחו"ל ובאה לפרקים לארץ, ומאז ששמעתי את האמרה "עשה לך רב וקנה לך חבר..." אני מחפשת את הרב או הרבנית שיוכלו להנחות אותי במהלך החיים בע"ה. האם יש באפשרותכם את היכולת לעזור לי בבקשה?

בתודה מראש, יום טוב של בשורות טובות!

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

ב"ה יש היום בארץ ישראל הרבה מדרשות לבנות, (יש אשכנזיות, ספרדיות, חרדיות, ציוניות וכו') תנסה למצוא את הדרך שטובה לך ולהתחבר במדרשה כזאת והם כבר יפנו אותך למי שיכול להיות רב.

בהצלחה רבה

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ