קופון הטבות לפי מייל

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 14/12/23 21:19 ב בטבת התשפד

שאלה

חנות עשתה שכאשר נרשמים עם מייל לאפליקציה של העיר ** ניתן לקבל קופון הטבה מתנה של 30 שח מתנה לחנות.

מכיוון שיש לי כמה מיילים עשיתי מספר פעמים ומימשתי, אך עכשיו הרגשתי שאולי זה לא בסדר ולכן רציתי לדעת את דעת הרב בעניין כי אני לא רוצה לעשות גזל ומצד שני באמת לא היו כתוב שזה לפי פלאפון או לאדם אלא רק להקליד מייל.

(בפעם האחרונה שלקחתי המוכרת לקחה פלאפון כדי שכנראה אנשים לא יקחו לפי מייל אלא לפי פלאפון)

תשובה

שלום

פשוט להתקשר לחנות ולשאול מה הייתה כוונתם, ואם הם אומרים שהתכוונו לתת לכל אדם פעם אחת, אז להחזיר להם אם לקחת יותר.

כל טוב ובהצלחה