חזרה בתשובה

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 14/12/23 10:38 ב בטבת התשפד

שאלה

אחרי שנים שהייתי בריחוק מהדת, לאט לאט חוזרת הלב שלי מתרחב ואני מרגישה איך אני מתקרבת לה׳ מתוך אהבה ואמונה אמיתית. הייתי רוצה לשאול איך אני מוצאת מורה רוחני שיעזור לי בתהליך הזה

?

יש לי הרבה שאלות הלכתיות וגם קושי גדול לקיים הרבה מצוות מתוך הרגל, אני חושבת שאם הייתי בקיאה יותר הייתי מקבלת החלטות בדרך שונה, אשמח גם לדעת אם יש אתרים שבהם אפשר למצוא הפרשות חלה לנשים או שיעורי תורה.

תודה רבה.

תשובה

שלום

אשרייך על ההתקרבות המחודשת שלך.

אין לך מושג עד כמה הקב"ה שמח בבת שלו שחוזרת אליו.

יש הרבה אתרים עם שיעורים, למשל מכון מאיר, הידברות, בני דוד ועוד הרבה.

אני בהחלט חושב שנכון למצוא דמות תורנית שתהיי בקשר איתה, גם מבחינת זמינות לשאלות וגם מבחינת הליווי בתהליך.

נראה לי שגם חיבור לאיזושהי מדרשה היה יכול מאוד להועיל.

אם את רוצה, מוזמנת לכתוב לי את אזור מגורייך, ואנה לכוון למי כדאי להתחבר באזור.

ומוזמנת כמובן לכתוב שאלות ולפנות לכל מה שצריך.

בע"ה שתזכי כל חייך להמשיך להתעלות ולהתקדם

כל טוב וחנוכה שמח