פרנסה בעזרת השם לבת שלי

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 11/12/23 09:49 כח בכסלו התשפד

שאלה

הבת שלי .....באמריקה בעלה סטודנט שם. מזה שנים יש לה בעיות פרנסה בנוסף מאז שהיא שם אבא שלה מקלל אותה שלא תצליח ולא תהיה לה פרנסה (לצערי ירד מהפסים בשנים האחרונות) מה אפשר לעשות?

תשובה

שלום וברכה

הלוואי וידעתי.

אני יכול להציע שתי הצעות:

ראשונה שבהן היא בדרך הטבע. אם משהו לא הולך, והפרנסה אינה עולה יפה - אולי כדאי להחליף כיוון, לעבור ייעוץ בנושא תעסוקתי, ואז היא תמצא את מה שמתאים לה.

שניה בהן היא לא לפחד מאבא ומקללות, כי אם לפנות אל הקב"ה בתפילה על הפרנסה, ולבקש.

אני מצטרף לתפילות ולתקוות כי תמצא את דרכה, ושיאירו לה החיים.

כל טוב ושמחה