אני מיואשת

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 04/12/23 11:09 כא בכסלו התשפד

שאלה

כבוד הרב שלום לאחרונה יצאו אנשים שאיזה משהו שהוא חושב שהוא משיח בן דוד ושהוא חקר עם תוש שהוא משהוא זרע דוד המלך ושהוא ציצא של נביא ומחרטת לאנשים את הסכל והוא אומר שציצית ותפלין זה עבודה. זרה ושזה לא כתוב הוא קורא תנך של סטימצקי ואני בדקתי מאיפה התנך שלא שלכתי לחנות גילתי שמוכרים לאנשים תנך של ישו שמתורגם לעברית הוא אומר לאנשים שמותר לאכול בשר וחלב שכיפה וציצית זה עבודה זרה ומתמא אנשים שהית כנסת זה עבודה זרה .ויש עוד איש אחת שאומר ששיה סדרי מישנה זה עבודה זרה שזה המצשלה הוסיפה לנו וזה לא נכון גם הוא אומר לנו שציצית זה עבודה זרה כבוד הרב שלום לאחרונה יצאו אנשים שאיזה משהו שהוא חושב שהוא משיח בן דוד ושהוא חקר עם תוש שהוא משהוא זרע דוד המלך ושהוא ציצא של נביא ומחרטת לאנשים את הסכל והוא אומר שציצית ותפלין זה עבודה. זרה ושזה לא כתוב הוא קורא תנך של סטימצקי ואני בדקתי מאיפה התנך שלא שלכתי לחנות גילתי שמוכרים לאנשים תנך של ישו שמתורגם לעברית הוא אומר לאנשים שמותר לאכול בשר וחלב שכיפה וציצית זה עבודה זרה ומתמא אנשים שהית כנסת זה עבודה זרה .ויש עוד איש אחת שאומר ששיה סדרי מישנה זה עבודה זרה שזה המצשלה הוסיפה לנו וזה לא נכון גם הוא אומר לנו שציצית זה עבודה זרה ‏אז כתבתי לו שהרבה רבנים שמו תפילין וציצית וזכו לגן עדן מה הוא כותב לי

"6 סדרי משנה זה הונאה שיצרו לנו

וזה התחיל מספר דברים שהוסיפו לספר התורה למטרות שליטה על בני ישראל שעד היום הממשלה משתמשת בזה נגדנו...הגיע הזמן להתעורר" ואני כותבת לו ‏תקרא טוב את התורה תלמד טוב תפילין אלוקים צויה ‏הוא כותב ליאין בתורה תפילין ולא אלוקים זה אלוהים נתן לעם ישראל את התורה והזהיר לא תעשה לך פסל וכל תמונה (כל צורה)...ולא תעבדם'❗❗❗❗כבוד הרב הם מנסים לבזות תלמידי חכמים ששאר התורה היא שקר זה מה משיחי ישו עושים הם משקרים לאנשים ויש יהודים שמאמינים להם .עכשיו הם מה מנסים להגיד להם ופה אני מתבלבלת שחנוכיה זה אסור להדליק ושזה גורם לפיגועים וצריך להדליק שבע נרות ולא תשע קנים עכשיו למה יש שריפה בחנוכה כי יש אנשים שמדליקים נרות חנוכה בנרות תמאים הכוונה הם מדליקים בנרות הצבועונים וזה אסור זה גורם לשריפה צריך רק נרות עם שמן למאור זית בלבד ולא הנרות הקטנים הצבעונים .והם מה הם אומרים לא תוסיף ולא תגרר הכוונה שלא תוסיף ולא תגרר הכוונה שלא להוסיף חגים של הגוים זה הכוונה למשל יש יהודים שהוסיפו חנוכה עם חג המולד עץ השוח זה גורם לפיגועים ולשרפות זה הכוונה . לא חנוכיה שהיא כשרה שיש בה שמן למאור זית ואני אומרת שמרן ובבא סאלי הדליקו נרות חנוכה עם שמן זית למאור וזכו לגן עדן והרבה הדליקו חנוכיה והיה להם נסים ונפלאות אז מה הם מנסים להגיד לנו שהחכמים שלנו הם משקרים לנו .בבא סאלי היה לו נסים וגם למרן עובדיה יוסף היה לו נסים ונפלאות . ובפורים של היום יש הרבה פריצות ומי שלא יודע לשתות בצאת הצום תאנית אסתר שלא כל אחד מותר לו לשתות יין אלכוהול היום יש יין שהוא מזויף וזה מסוכן אני צמתי אבל אף פעם לא שתיתי אלכוהול לא לכל אחד מותר אפשר לעשות תירוש, יין מותר רק קצת רק למי שיודע לשתות לא למי שלא יודע לשתות פעם יין היה אסור אלכהול לשתות היה רק תירוש היה מותר בבא סאלי שתה ערק וזכה לגן עדן ערק של פעם היה טוב היום הערק של היום הם מזויפים וצריך להיזהר שלא לשתות .תחפושות מותר להתחפש רק בצניעות ולא בפריצות הדור של היום הוא לא כמו של פעם פעם אנשים היו חיים בתמימות היום אין את זה . עכשיו מה משיחי ישו עושים הם הולכים ומתמים אנשים ומבלבלים להם את השכל ודוחפים להם את הברית החדשה ואת התנך שמחקו שמה את הציצית ואת התפילין ועכשיו יש יהודים מעטים שקוראים את התנך של ישו בלי הברית החדשה כדי שלא נקרא את מה שאלוקים ציווה לנו את מה שהם מצווים לנו . המשפט לא תוסיף ולא תגרר הכוונה החגים של הנוצרים וגוים אסור להוסיף אותם . ומנסים לשקר להם שחז"ל לא כתב את חנוכה .אם אפשר לעזור לי כבוד הרב מה עושים בקשר לאנשים האלה שלא יתמתמו לנו את הסכל ושלא יבזו לנו תחמדי חכמים אני אוהבת את התלמידי החכמים שזכו לגן עדן . אפשר את הלכה של מרן עבודיה יוסף על חנוכה

תשובה

שלום וברכה

לא הצלחתי להבין למה את מיואשת, מהעובדה שנוסף עוד אחד לרשימה של מטופשי ההיסטוריה שטוענים טענות מעין אלה.

הטוב ביותר הוא לקיים את דברי שלמה המלך, החכם מכל אדם, ״אל תען כסיל כאוולתו״.

ולהמשיך הלאה.

כל טוב